PLEZALNI HALLOWEEN “SLEEPOVER”

ZA KOGA IN KDAJ?

Vabljeni na najbolj strašno in veselo plezalno Halloween rajanje v Plezarni!

Dobimo se na najbolj srhljivi plezalni steni plezalnega centra Plezarna na Britofu, v soboto 31.10.2020 ob 18.00 uri, kjer bomo rajali vse do 11.00 ure naslednjega dne. 

Našemite se v najbolj grozljive maske, okostnjake, čarovnice, vampirje, mumije in se nam pridružite na najbolj strašni noči v letu!

Čarovnici Urška in Maruša vas že nestrpno pričakujeta!

PRIJAVE

Ob prijavi na na našem elektronskem naslovu sdnaravnost@gmail.com dobite še e-pošto z vsemi potrebnimi informacijami. Lahko pa me tudi pokličete po telefonu 040 873 778 - Urška. 

Oprema

  • stekleničko za pijačo
  • športna oblačila
  • maske
  • čiste superge ali copate za gibanje v Plezarni
  • plezalke in plezalni pas (ni obvezno, otrok naj prinese s seboj, če opremo že ima doma)
  • priljubljene igre, usb ključek z glasbo, ...

Cena: 40€

Cena najstrašnejše noči v Plezarni za mlade plezalce znaša 40 evrov, ki poleg vodenja in grozljive animacije, vključuje plezanje na visoki in nizki steni, čarovniški quick jump ter začarano večerjo, zajtrk in pijačo.

Covid 19:

Naša želja je, da bi kljub negotovim razmeram z epidemijo Covid-19, lahko izvedli vse dejavnosti v času jesenskih počitnic. V primeru, da se situacija spremeni, boste pravočasno obveščeni o odpovedi termina ali posamezne dejavnosti. Vse aktivnosti bomo izvajali v skladu s smernicami, ki jih bo objavil NIJZ. Prizadevali si bomo za ustrezno higieno otrok; poskrbeli bomo za redno umivanje rok, razkuževanje in zračenje toaletnih in skupnih prostorov ter ostali kontaktnih površin in pripomočkov.

Vabljeni na najbolj strašno in veselo plezalno Halloween rajanje v Plezarni!