Smučarske urice

ZA KOGA IN KDAJ?

Ali je otroško smučanje lahko zelo zabavno? Da, prvi dan je lahko izziv, ampak ko prebrodio to jutranjo krizo in ko vidite, da se vaš otrok prvič obrne na smučeh z velikim nasmehom na obrazu, je vredno vsake izgubljene rokavice! Ključno je zagotoviti, da se tečaji smučanja vaših otrok izvajajo na zabaven način in da se otroci vsako jutro želijo vrniti in se pridružiti svoji skupini. 

Že od leta 2009 opazujemo, kako otroci rastejo v kompetentne smučarje, ki obožujejo smučanje, in to odgovornost jemljemo zelo resno. Vemo, kako pomembna je ta prva izkušnja na snegu in kako lahko pravočasna vroča čokolada vsakič nasmeji vašega smučarja.

Vse smučarske skupine naših otrok so majhne in prijazne. Naše lekcije izvaja izkušeni inštruktor, učenje  naših otrok temelji na zabavi in ​​učenju v igralnem okolju.

Spoštovani, v času COVID19, poučevanje smučanja trenutno izvajamo po predhodni najavi. Trenutno lahko izvajamo samo individualno poučevanje smučanja ali družinski paket ( iz istega gospodinjstva ).

Na smučišču je potrebno upoštevat vse varnostne ukrepe, ki jih predpisuje smučišče.

Rezervacije na: sdnaravnost@gmail.si ali na telefonsko številko 00386 40 415 747 (Mitja)

 

Pomembno obvestilo

Zakon o varnosti na smučiščih predpisuje obvezno uporabo varnostne čelade za vse otroke do 14. leta starosti


TRI ZLATA NAČELA

Varnost

Prvo kar želimo zagotovit je varnost vašega otroka v času, ko je z nami na uricah smučanja. Vse naše skupine imajo izkušenega in prijaznega inštruktorja smučanja. Zaradi varnosti mora vsak od otrok do 14 leta starosti nositi varnostno čelado. Preden se urice smučanja začnejo naši inštruktorji preverijo vso opremo vašega malčka (smučarski čevlji morja biti pravilno zapeti, preverimo če imamo vso zaščitno opremo smučarska očala, čelado rokavice…) Ko so otroci nared, zagotovimo, da otroci smučajo na terenu, kateri se razteza vendar ne presega njihovih sposobnosti.

 

Zabava

Obožujemo smučanje in bivanje v gorah, svoje navdušenje pa radi delimo z vašimi otroki, da se bodo radi vračali iz leta v leto. Zavedamo se pomembnosti odlične prve izkušnje na smučeh za otroke. Otroci se učijo drugače kot odrasli, zato dajemo velik poudarek igram, izzivom in pustolovščinam, da se učijo ob zabavi. To lahko vključuje dejavnosti, kot so gorski lov na zaklad, izlet v zabaviščni park ali mini olimpijske igre. Teden se vedno konča na višku, zato se vaši otroci želijo vrniti naslednje leto.

 

Napredek

Otroški tečaji smučanja so naložba, ki jo jemljemo zelo resno. Za zabavo vemo, da želite, da vaši otroci napredujejo in se razvijejo v kompetentne smučarje. Vsak tečaj ima posebne cilje in cilje, da jih pripravi na naslednjo stopnjo, mi pa vsako leto vodimo evidenco o uspehu vašega otroka in tako pomagamo napredovati. Naša skrbno premišljena pot vam bo pomagala, da bo vaš otrok napredoval v kompetentnega in samozavestnega smučarja.