Smučarske urice

ZA KOGA IN KDAJ?

Otroško smučanje je lahko zelo zabavno. Da, prvi dan je lahko izziv, ko prebrodim to jutranjo krizo. Ko pa vidite, da se vaš otrok prvič obrne na smučeh z velikim nasmehom na obrazu, je vredno vsake izgubljene rokavice! Ključno je zagotoviti, da se tečaji smučanja vaših otrok izvrstno zabavajo, zato se želijo vsako jutro vrniti in se pridružiti svoji skupini. Potem se lahko varno povzpnete na pobočja, saj veste, da so v odličnih rokah.

Od leta 2009 smo stotine otrok naučili smučanja. Opazovali smo, kako otroci rastejo v kompetentne smučarje, ki obožujejo smučanje, in to odgovornost jemljemo zelo resno. Vemo, kako pomembna je ta prva izkušnja na snegu in kako lahko pravočasno vroča čokolada vsakič nasmeji.

Vse smučarske skupine naših otrok so majhne in prijazne. Naše lekcije izvaja izkušeni inštruktor, učenj  naših otrok temelji na zabavi in ​​učenju v igralnem okolju.

Spoštovani, v času COVID19, poučevanje smučanja trenutno izvajamo po predhodni najavi. Trenutno lahko izvajamo samo individualno poučevanje smučanja ali družinski paket ( iz istega gospodinjstva ).

 

Na smučišču je potrebno upoštevat vse varnostne ukrepe, ki jih predpisuje smučišče.

Rezervacije na: sdnaravnost@gmail.si ali na telefonsko številko 00386 40 415 747 (Mitja)

 

Pomembno obvestilo

Zakon o varnosti na smučiščih predpisuje obvezno uporabo varnostne čelade za vse otroke do 14. leta starosti


TRI ZLATA NAČELA

Varnost

Prvo kar želimo zagotovit je varnost vašega otroka v času ko je z nami na uricah smučanja. Vse naše skupine imajo izkušenega in prijaznega inštruktorja smučanja. Zaradi varnosti mora vsak od otrok do 14 leta starosti nositi varnostno čelado. Preden se urice smučanja začnejo naši inštruktorji preverijo vso opremo vašega malčka (smučarski čevlji morja biti pravilno zapeti, preverimo če imamo vso zaščitno opremo smučarska očala, čelado rokavice…) Ko so otroci nared, zagotovimo, da otroci smučajo na terenu, kateri se razteza vendar ne presega njihovih sposobnosti

 

Zabava

Obožujemo smučanje in bivanje v gorah, svoje navdušenje pa radi delimo z vašimi otroki, da se bodo radi vračali iz leta v leto. Zavedamo se pomembnosti odlične prve izkušnje na smučeh za otroke. Otroci se učijo drugače kot odrasli, zato dajemo velik poudarek igram, izzivom in pustolovščinam, da se učijo ob zabavi. To lahko vključuje dejavnosti, kot so gorski lov na zaklad, izlet v zabaviščni park ali mini olimpijske igre. Teden se vedno konča na višku, zato se vaši otroci želijo vrniti naslednje leto.

 

Napredek

Otroški tečaji smučanja so naložba, ki jo jemljemo zelo resno. Za zabavo vemo, da želite, da vaši otroci napredujejo in se razvijejo v kompetentne smučarje. Vsak tečaj ima posebne cilje in cilje, da jih pripravi na naslednjo stopnjo, mi pa vsako leto vodimo evidenco o uspehu vašega otroka in tako pomagamo napredovati. Naša skrbno premišljena pot vam bo pomagala, da bo vaš otrok napredoval v kompetentnega in samozavestnega smučarja.