Vikend smučarski tečaji za šolarje

KDAJ?

Celodnevni tečaj smučanja

Sobota in nedelja med 9.00 in 15.00 uro na smučišču Kranjska Gora ali Soriška Planina.

(smučišče izberemo glede na znanje otrok, snežne in vremenske razmere)

CENA:250 €

  • otroška smučarska vozovnica
  • učitelj smučanja
  • topel obrok
  • prevoz na relaciji Ljubbljana - Mengeš - Kranj - Lesce 

Popust za brate in sestre: 230 €

DOPLAČILA:

  • izposoja smučarske opreme (označi v prijavnici)

PRIJAVA

Prijava na smučarski tečaj poteka preko spletnega obrazca. Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na sdnaravnost@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko 040 873 778 (Urška).

Pomembno:

Na smučišču je potrebno upoštevati vsa pravila in priporočila, ki jih predpisuje smučišče. 

Zakon o varnosti na smučiščih predpisuje obvezno uporabo varnostne čelade za vse otroke do 14. leta starosti.


ZA KOGA?

Ali je učenje smučanja za otroke res lahko zabavno? Ja, seveda je prvi dan v hladnem zimskem jutru lahko zelo naporen. A z nekaj truda, prave motivacije in igre, prebrodimo tisto krizo in prvi pravi zavoji s smučmi so že tukaj. Vsi starši se dobro zavedamo, da je zadovoljen in ponosen otrokov pogled vreden vsake izgubljene rokavice. Tečaji smučanja z ekipo Naravnost.si se izvajajo na igriv in zabaven način, zato se bodo vaši otroci želeli vrniti in se vsako jutro pridružiti svojim novim prijateljem.

Že od leta 2009 opazujemo, kako se mali nadobudni smučarji razvijajo in napredujejo skozi sezone. Na koncu postanejo že pravi mojstri, ki obožujejo vijuganje po belih strminah. Odgovornost, ki mlade preobrazi v aktivne in navdušene športnike, jemljemo zelo resno. Zavedamo se, kako pomemben je pri otroku prvi stik s smučmi, seveda pa pri tem ne sme manjkati niti vroča čokolada na toplem.

V našem športnem društvu Naravnost.si se trudimo, da so smučarske skupine majhne (do 5 otrok), homogene in na ta način prilagojene smučarskemu znanju otroka. Na smučarskem tečaju otroci novo znanje in veščine na smučeh pridobivajo skozi igro na zabaven in varen način. Program izvajajo le izkušeni smučarski inštruktorji z več-letnimi izkušnjami poučevanja otrok. 

IZBIRA TEČAJA?

Dragi starši, zavedamo se, da so majhne homogene skupine, v katerih se otrok razvija na ravni svojih že osvojenih veščin, eden najbolj pomembnih dejavnikov pri osvajanju novega smučarskega znanja. Pri izbiri skupine ob prijavi, naj vam bodo v pomoč spodnji opisi nivojev znanja smučanja.