CANYONING

Šport, za katerega ste že zagotovo slišali, če ste se kdaj podali v zahoden del države, pa sploh. Soteskanje je športna dejavnost, pri kateri gre za spuščanje po rečni strugi, raziskovanje le-te, kar pa nam poda povsem nov pogled na naravo. Gre za spust v neokrnjene potoke oziroma v rečne soteske in korita.

ALI  JE CANYONING ZA VSAKOGAR?

Absolutno! Vse, kar potrebujete, je nasmeh na obrazu in pripravljeni ste na pot. Soteskanje je šport, kjer lahko avanture prilagodite svojim zahtevam. Nekateri ljudje to počnejo za čisto pustolovščino in adrenalin, za druge pa gre za raziskovanje lepih novih krajev. Ampak veste, kaj je najboljši del? Pri nas dobiš oboje!

 

Zbirno mesto River Camping Bled
Odhod 9.30 AM
Prihod 13.30 PM
Kanjon Soteska Grmečice se nahaja na pol poti med Bledom in Bohinjem.
Paket vključuje
  • Oprema za soteskanje (neoprenska obleka in nogavice, pas za soteskanje, čelada, čevlji za soteskanje)
  • Vodenje aktivnosti (licenciran vodnik soteskanja)
  • Fotografije soteskanja (kamera GoPRO)
  • Transport
  • Vstopnina za kanjon
Zahteve

Kopalke in brisača
Potrebno je znanje plavanja
Minimalna višina je 120 cm

 

KAJ MORATE VEDETI

Soteskanje ni primerno za neplavalce, osebe z gibalnimi ovirami, osebe s poškodbami hrbtenice in nosečnice. Če imate kakršne koli zdravstvene težave, se pred rezervacijo posvetujte s svojim zdravnikom. Otroci morajo biti stari vsaj 12 let. Vsi nepolnoletni (kdor koli mlajši od 18 let) se lahko aktivnosti udeležijo le v spremstvu odraslih. Aktivnosti se ne smete udeležiti, če ste pod vplivom alkohola ali drugih psiho-aktivnih substanc.

POMEMBNO: 

Za pripravo opreme potrebujemo IME / STAROST / VIŠINO / TEŽO / VELIKOST ČEVLJEV vseh udeležencev. Kontaktirali vas bomo, ko boste zaključili rezervacijo.

KAJ PA VREME? 

Slabo vreme običajno ni ovira. V primeru izredno slabega vremena (nevihte) ali visokega vodostaja bo aktivnost iz varnostnih razlogov prestavljena ali odpovedana. V primeru odpovedi vam vrnemo denar.

Soteskanje za celo družino