ZA KOGA IN KDAJ?

Razmišljate, da svoje otroke popeljete v nov svet pustolovščin?

Čas je za motokros!

Z veseljem predstavljamo posebne 3 - urne motokros tečaje za otroke, stare od 5 do 14 let. Takšne priložnosti ne prihajajo vsak dan, zato je čas, da se pridružite naši družini motokrosa!

Na tej razburljivi poti ne boste sami. Naši izkušeni in usposobljeni trenerji bodo zagotovili, da bo ta izkušnja ne samo zabavna, ampak tudi varna.

Je vaš otrok novinec v motokrosu? Brez skrbi! Ponujamo izposojo motorjev in vse potrebne opreme za varno in udobno učno izkušnjo.

Program MOTOKROS TEČAJ  je namenjen puncam in fantom starim od 5 do 14 let, ki se želijo preizkusiti v vožnji z motokros motorjem, ali pa nadgraditi svoje znanje vožnje. Primeren je za vse nivoje znanja, udeležence pa bomo razdelili v skupine glede na njihovo predhodno znanje.

Scrub, Whip, Jump, Wheelie, Start,… Polno čudnih izrazov, ki v motokrosu označujejo atraktivnost, hitrost, skoke, metanje motorja počez in še kaj. Vse to bomo spoznali, nekaj od tega pa tudi naučili na motokros tečajU.  Tečaj vodijo usposobljeni trenerji, ki imajo izkušnje tako z začetniki kot tudi tekmovalci.

 

3 - URNI MOTOKROS TEČAJ 

TERMINI:

TOREK 29.8.2023 - MOTOKROS PROGA STRANSKA VAS

(ŠE 2 PROSTI MESTI)

DODATNI TERMINI BODO ŠE OBJAVLJENI SPROTI! 

V primeru slabega vremena aktivnosti odpadejo. Vsa podrobna navodila in račun dobite po elektronski pošti.

LOKACIJA: motokros proge po Sloveniji

CENA: 180 € / dan (110 €  / dan - lasten motor)

V ceno so vključeni:

  • stroški organizacije in vodenja tečaja
  • izposoja motokros opreme
  • malica in pijača